Home Norge
  Løsninger
Produkter
Support - Service
Om oss
Nyheter
Marked
Kontakt   Norge
 
Produkter  
 
Maskinkontroll jordbruk
 
 
Flykamera
 
 
Kabelsøkere
 
 
GIS
 
 
GPS/GNSS-systemer
 
 
HDS 3D-laserskanning
 
 
 Leica ScanStation P40 & P30
 
 
 Leica ScanStation P16
 
 
 Leica ScanStation C10
 
 
 Leica ScanStation C5
 
 
 HDS programvare
 
 
Disto laser avstandsmålere
 
 
Laser Tracker Systems
 
 
Lasere
 
 
Leica Captivate
 
 
Leica iCON
 
 
Leica Nova
 
 
Leica Viva
 
 
Nivellerer
 
 
Maskinstyring
 
 
Gruvesystemer
 
 
Mobile Mapping
 
 
Monitorering
 
 
Teodolitter
 
 
Totalstasjoner (TPS)
 
 
Programvare
 
 
Tilbehør
 

Leica ScanStation P40 & P30

Din komplette skanningløsning
 

ScanStation P40 er en allsidig skanner som i tillegg har lang rekkevidde. Med dens utmerkede rekkevidde, hastighet og datakvalitet, hvor som helst og når som helst, er dette den perfekte løsningen for alle 3D laserskannings oppgaver.
ScanStation P30 er en ekstremt allsidig skanner som passer for en rekke typiske skanningløsninger. Med sin optimale miks bestående av hastighet, rekkevidde og nøyaktighet, sammen med dens overlegne robusthet, er dette en alt-i-ett-løsning for de mest omfattende varierte bruksoppgaver.
 

Raising laser scanning to new levels

Watch Juergen Mayer, Business Director Terrestrial Laser Scanning talk about the family of hardware and software, where both experienced and also new comers will find it extremely easy to create, visualise and interpret 3D realistic models of reality.

 
 
Det riktige valget
Uansett om du skal fange 3D geometri av infrastruktur, opprette en as-built representasjon av ett stort industrikompleks, rekonstruere ett åsted eller generere 3D-data for integrasjon til bygningsinformasjonsmodellering (BIM), vet du at du vil trenge et nøyaktig skanningsverktøy med lang rekkevidde for prosjektet ditt – Fordi detaljer teller, er de nye ScanStation P40 og P30 fra Leica Geosystems det riktige valget.

Høy ytelse under tøffe forhold
Leica ScanStation leverer best kvalitet innenfor 3D data og HDR bildebehandling, med en ekstremt rask skannehastighet på 1 mill. punkt per sekund på avstander opp til 270 meter. Dens overlegene rekkevidde og vinkelnøyaktighet, kombinert med kompensasjon for støy og kartleggingsgrad av dual-aksen, former fundamentet for høyt detaljerte 3D fargepunktskyer, kartlagt i realistisk klarhet.

Redusert nedetid
De nye, ekstremt holdbare laserskannerne yter selv under de tøffeste forhold, som for eksempel ekstreme temperaturvariasjoner fra -20 til + 50 grader og er i samsvar med IP54 for støv og vannmotstand.

Komplett skanningløsning
Leica Geosystems tilbyr den nye Leica ScanStation-porteføljen, en integrert del av en komplett skanningløsning som inkluderer maskinvare, programvare, service, opplæring og support. 3D laserskanningsdata kan behandles i bransjens ledende 3D punktsky programvarepakke bestående av den enestående Leica Cyclone programvaren, Leica CloudWorx plug-in verktøyet for CAD systemer og Leica TruView (som er gratis).

Trenger du mer informasjon?

Trenger du mer informasjon om dette produktet?

Velg det du ønsker, velg land og klikk på [Fortsett] for å komme til din lokale kontakt i Leica Geosystems.

 
 


Leica ScanStation P16
Nøyaktig laserskanning ved trykk på en knapp
 mer info
HDS programvare
Software for 3D Laser Scanner (HDS)
 mer info
Leica ScanStation C10
The All-in-One Laser Scanner for Any Application
 mer info
Leica ScanStation C5
Scalable Laser Scanner
 mer info
Leica ProScan
Increase the productivity of your laser scanning by using this mobile reality capture platform
 mer info